Ohjaamissani senioriryhmissä laitetaan keho liikkumaan ja lihakset kuntoon – naurulihaksia unohtamatta! Ryhmät kokoontuvat Kuntosali Feeliksen tiloissa Nurmijärvellä ja Kuntosali Saluksen tiloissa Järvenpäässä. Välillä haemme vauhtia Myllykosken maisemista ulkoillen ja eväitä nauttien.

Periaatteeni on, että kuntoilun on oltava mukavaa ja kannustavaa. Ilmapiiri tunneilla on rento!

Avainasemassa ovat tekniikoiden oikeellisuus, puhdas suoritustapa ja turvallinen mutta tuloksellinen kuntoilu ilman ryppyotsaista raadantaa.

Miksi mukaan?

  • Energiaa elämään!
  • Ryhtiä arkeen ja kehoon!
  • Lisää lihasvoimaa!
  • Virkistävää toimintaa ryhmässä!

Mitä tunnit sisältävät?

Tuntien aluksi teemme yhteisen alkuverryttelyn. Tämän jälkeen jokainen tekee omaa kuntosaliohjelmaansa tunnin ajan. Lopuksi teemme yhteisen loppuverryttelyn.

Olen paikalla koko ajan ja minulta voi kysyä ohjeita, et jää yksin missään vaiheessa. Teen jokaiselle ryhmäläiselle tavoitteiden mukaisen kuntosaliohjelman, joka päivitetään kahdesti vuodessa.


Ryhmät kokoontuvat:

Kuntosali Feeliksellä Nurmijärvellä maanantaisin ja torstaisin 9.00 - 10.30 ja 10.30 - 12.00
Kuntokeskus Saluksella Järvenpäässä tiistaisin ja perjantaisin 10.00 - 11.30.


Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja puhelimitse numerosta 040 1467 100, Petra. Senioriryhmiin on ostettavissa myös lahjakortteja.

Vielä muutama vuosi sitten olin vakaasti sitä mieltä, että kuntosalit eivät vaan kerta kaikkiaan ole minua varten. Mutta kas, kuinkas kävikään? Sattuman kautta päädyin salille Petran ohjaamaan senioriryhmään. Innostus iski ja jatkuu edelleen!
Eija, 68 vuotta.

Senioriliikunta nurmijarvi

Personaltrainer nurmijarvi jarvenpaa