Toimin myös Kuntosali Feeliksen tiloissa, ohjaten ja koordinoiden ryhmiä. Feeliksen palveluihin kuuluu kuntosali- ja pienryhmäliikunnat, ikäihmisille omat ryhmät, personal training ohjaukset ja koulutetun hierojan palvelut. Kuntosali Feelis Training Oy palvelee Nurmijärvellä.

Mikäli asiakkaallamme ilmenee ongelma mitä meillä ei pystytä ratkaisemaan, voimme ohjata asiakkaan hyvän yhteistyöverkostomme kautta eteenpäin (esim. ravintoneuvonta, fysioterapia, osteopatia jne.). Näin takaamme sen, että asiakkaamme eivät jää ongelmineen ja vaivoineen yksin vaan kuntoilu jatkuu mahdollisimman pian.

Laitteemme

Pääosa laitteistamme on Technogymin laadukkaita ja ergonomisesti suunniteltuja Pure-sarjan laitteita. Sarjaa on täydennetty Technogymin painopakkalaitteilla, sekä muutamilla muilla erityisesti haluamillamme laitteilla.

Treenataan hyvällä feeliksellä voimakas ja liikkuva keho!

Meillä ei ole pakkojäsenyyttä vaan voit valita juuri sellaisen salikortin mikä palvelee sinun tarpeitasi. Asiakaspalvelu palvelee arkisin ja mikäli emme ole paikalla, meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköisesti.

 

Kuntosali Feelis
Pekontie 3, 01900 Nurmijärvi